Ağzınıza 30 dakika sarımsak koyarsanız ne olur?

Sağlık 05.05.2023, 12:47

Sarımsağın hemen hemen tüm faydalı etkilerini hepimiz biliyoruz. Sarımsak, çok çeşitli hastalıkları önlemek veya tedavi etmek için bir ilaç olarak kullanılmıştır. Sarımsak, kalp ve kan sistemi ile ilgili birçok hastalık için kullanılmaktadır. Bu hastalıklar arasında yüksek tansiyon, yüksek kolesterol, koroner arter hastalığı, kalp krizi ve ateroskleroz bulunur. Sarımsak aslında kan basıncını orta derecede düşürerek ateroskleroz gelişimini yavaşlatmada etkili olabilir. Bazı insanlar kolon kanseri, mide kanseri, meme kanseri, prostat kanseri ve akciğer kanserini önlemek için sarımsak kullanır. Ayrıca prostat kanseri ve mesane kanserini tedavi etmek için kullanılır.

Ancak çarelerin çoğu, çoğumuzun gerçekten sevmeyebileceği çiğ sarımsak yemeyi içerir. Ayrıca yemek borusuna ve mideye giren sarımsak bazılarında yanma hissine neden olabilir. Sarımsak, allisin olarak bilinen güçlü bir tıbbi bileşen içerir. Sarımsakları gerçekten yemeden tüm bu faydaları elde etmenin başka bir yolu var mı?

Evet, işte diğer tüm sarımsak ilaçlarından tamamen farklı bir yöntem. Bu yöntemi Çinliler uzun yıllardır uygulamaktadırlar. Bu yöntemi 10-15 gün denediğinizde sarımsağın tüm faydalı etkilerini yaşamaya başlayabilirsiniz.

Bu Çözüm Nasıl Denenir?
Ağzınıza bir diş sarımsak koyun. Tükürük salgılamasına izin verin. Daha fazla tükürük salgılamak için diş sarımsağı ağzınızda hareket ettirmeye devam edin.

Ne Zaman Denemeli?

Sabah ilk iş olarak 30 dakika boyunca yöntemi uygulayın. Sarımsakları ağzınızda yaklaşık 30 dakika bekletin.

Bunu Yaparsanız Ne Olur?
Sarımsağın faydalı özellikleri tükürüğünüze karışır ve vücudunuza girer. Sarımsağın iyileştirici etkileri kan dolaşımınıza ulaştığında lenf sisteminiz ve kılcal damarlarınız temizlenir. Ayrıca sarımsak kötü kokmasına rağmen ağız hijyeniniz için iyidir. Ayrıca;

Vücudunuzu temizler,
Böbrek sağlığını destekler,
Cildinizi temizler,
Sistemik bir bağışıklık sistemi güçlendiricisi görevi görür,
Bronşiti tedavi eder,
İştahı kontrol eder.
Kronik öksürük ve böbrek taşlarıyla mücadelede harikadır.
30 Dakika Sonra Ne Yapmalı?
Ağzınızda kalan tükürüğü tükürün. Ağzınızdaki sarımsak kokusundan kurtulmak için dişlerinizi fırçalayın ve birkaç nane veya maydanoz maydanoz çiğneyin.

Bu Uygulama Faydalı Mı?

Evet, bağışıklığınızı güçlendirir, iştahınızı artırır, grip, kansızlık, solunum sorunlarını önler, bronşite iyi gelir ve ayrıca mesane ve böbrekleriniz için faydalıdır.

Başka Ne Yapar?
Ayrıca kronik öksürüğü azaltmada işe yarayabilir ve böbrek taşı oluşumunu önlemeye de yardımcı olabilir.

Dikkat!

Sarımsağa alerjiniz varsa, bu ilacı asla denemeyin. Ayrıca, zaten ağız kokusu çekiyorsanız, sarımsak durumu daha da kötüleştirebilir. Bu nedenle, bu ilacı denemeden önce doktorunuza danışın.