Sağlık sorunları sebebiyle istifa ettiğini açıkladı

Berat Albayrak, bakanlık görevinden istifa etti. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, görevinden sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

GÜNDEM 08.11.2020, 19:36 27.11.2020, 15:55
Sağlık sorunları sebebiyle istifa ettiğini açıkladı

Yaklaşık beş yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunlarım nedeniyle devam edememe kararı aldım. Bundan sonraki süreçte artık zamanımı uzun yıllardır zorunluluktan ötürü ihmal ettiğim ve bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen annem, babam, eşim ve çocuklarıma ayıracağım.

Çok büyük hedeflerle çıktığımız bu yolculukta gerçekleşecek olan bayrak değişimiyle yeni gelen arkadaşlarımız Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Büyük ve Güçlü Türkiye hedefine her zamankinden daha kararlı ve emin adımlarla devam edeceklerdir"

Yorumlar (1)
Liyakat Olmalı!!! 3 yıl önce
Bu damat bey'in nasıl orada bakan olduğunu zaten hepimiz biliyoruz. 5 yaşındaki bir çocuğa bile sorsanız o koltuğa oturmasına aracı olan etkeni söyler. Ancak o koltuğu haketmedi, halkla dalga geçer gibi desteksiz, gerçek dışı konuşuyordu. Yararı yoktu, zararı vardı. Geldi bir '' Doları istesek düşürürüz ama uğraşmıyoruz. '' Madem uğraşmayacaksın ne işin var koltukta? Neden boş yere işgal edip ülkeye, vatandaşa zarar veriyorsun? Masaj koltuğu mu orası? Sayın Cumhurbaşkanı bu adamı nasıl orada tuttu?? Kendisinin damadı oldu diye o koltuğa hizmet edebileceği anlamına gelmez ki bu. Eğer gerçekten faydalı, bilgili, akıllı biri olsaydı elbetteki destek verirdim. İyi iş yapıyor, damat işi götürüyor, koltuğunu hakediyor derdim ama maalesef bunu dedirtmedi bizlere. Ekonominin kötü olmasında dış etkenler de var tabi. Dış savaşlar, Abd ile sorunlar, dolar...vs gibi etkenler bunda etkili oldu. Ancak hükümet zamanında iç üretimi, tarımı destekleseydi, buna yatırım yapsaydı bu kadar dolar bizi etkilemezdi. Savunma sanayi ve diğer iyi icraatlere sözümüz yok.